تهران -آیت الله کاشانی- گلستان شمالی
09380273001
جوابگویی فقط در بازه 10صبح تا 18بعد از ظهر
وارد شوید
x
یا
x
x
ثبت
x

یا

18 ترکیب مضرر در محصولات آرایشی و بهداشتی

18 ترکیب مضرر در محصولات آرایشی و بهداشتی

  سه شنبه, 14 ارديبهشت 1400

یك مطالعه توسط EWG نشان می دهد كه یك زن روزانه حدود 168 ماده شیمیایی مختلف استفاده می كند بنابراین مهم است که محصولات پاک تر و بهتر برای سلامتی انتخاب کرد. جستجو و رمزگشایی لیست طولانی مواد تشکیل دهنده اکثر برچسب های محصولات زیبایی ، دشوار است. خوشبختانه سایت ها و برنامه هایی وجود دارند که می توانند کمک کنند. پایگاه داده EWG Skin Deep به شما امکان می دهد تا مواد و محصولات آرایشی را جستجو کنید تا ببینید آیا آنها از ضوابط سختگیرانه برخوردار هستند  یا خیر . همچنین برنامه هایی مانند Yuka وجود دارد که به شما  این امکان می دهد محصول را اسکن کنید تا بفهمید حاوی ترکیبات سرطان زا ، حساسیت زا یا تحریک کننده هست یا خیر. اما ممکن است تمام برندها را شامل نشود.پس من به شما یک میانبر یاد میدهم.

How apps like YUKA can impact one s Regulatory StrategiesDownload App | Ewg skin deep, Ewg, Fragrance ingredients

Formaldehyde

طی دهه ها تحقیق در مورد فرمالدئید به عنوان سرطان زا طبقه بندی میشود.این ماده هنوز هم ماده ای کاملاً رایج در محصولات صاف کننده مو ، لاک ناخن ، چسب مژه و مجموعه ای از مواد آرایشی دیگر است. خوشبختانه ، برخی از خرده فروشان از جمله (Whole Foods ، CVS وTarget) شروع به تحریم محصولات حاوی فرمالدئید در قفسه های خود کرده اند.در حالی كه فرمالدئید به عنوان یك ماده سمی شناخته شده و از استفاده در محصولات آرایشی جلوگیری میشود، اما بسیاری، از مواد كمتر شناخته شده‌ آزادكننده فرمالدئید كه امروزه در مواد آرایشی فرموله می شوند ، اطلاعاتی ندارند." به عبارت دیگر کلمه "فرمالدئید" روی برچسب ماده، پشت نام دیگری پنهان باشد. رهاسازهای فرمالدئید: برونوپل ، هیدانتوئین DMDM ، دیازولیدینیل اوره ، ایمیدازولیدینیل اوره و کواترنیم -15 مواد نگهدارنده آرایشی هستند که به آرامی فرمالدئید را تشکیل می دهند.

 

Synthetic fragrances

وقتی روی برچسب مواد تشکیل دهنده " perfume" یا " fragrance " نوشته ، این اغلب یک اصطلاح چتری برای صدها ماده شیمیایی است که برندها مجبور نیستند آن را فاش کنند. (این امر تشخیص را سخت می کند که چه چیزی ممکن است باعث واکنش پوست شود.)

Phthalates

فتالات یکی از این ترکیبات اب زیر کاه در زیر چتر "عطر" مخفی شده است. فتالات ها مخل غدد درون ریز بسیار قابل توجهی هستند - در بعضی موارد باعث بلوغ زودرس در دختران و پسران و کاهش تعداد اسپرم در مردان می شود EWG گزارش می دهد که برخی از خرده فروشان شروع به ممنوعیت محصولات حاوی فتالات از قفسه های خود کرده اند ، اما ما هنوز هم در مورد عطر و بوی اضافی ، بد بینی را توصیه می کنیم.

Polyethylene glycol (PEGs)

پلی اتیلن گلیکول ، "پروپیلن گلیکول (PG) و بوتیلن گلیکول (BG ) به طور بالقوه از مشتقات نفتی هستند و پوست را تحریک کنند." این مواد غلیظ کننده شیمیایی هستند و بعضی اوقات در محصولات کرم مانند یافت می شوند.

Siloxanes

این ترکیبات که به سیلیکون های دوره ای  نیز معروف هستند، در انواع محصولات آرایشی و مراقبت از پوست یافت می شوند - اما برای محیط زیست خوب نیستند و همچنین با اختلالات غدد درون ریز مرتبط هستند.

Triclosan

این ماده ضد میکروبی (که اغلب در مواد ضد عفونی کننده دست و صابون ضد باکتری یافت می شود) با چنان تأثیر قابل توجهی بر تیروئید و هورمون های تولید مثل مرتبط است که در چندین کشور ممنوع است. 6 ایالات متحده اقدام به ممنوعیت استفاده از صابون ضد عفونی کننده کرده است ، EWG می گوید ، هنوز در دئودورانت ، دهان شویه ، کرم اصلاح و خمیر دندان این ماده وجود دارد.

Ethanolamines

این ترکیبات (امولسیون کننده هایی هستند که در فاندیشن، ریمل و محصولات مراقبت از پوست یافت می شوند) از نظر فنی توسط EWG به عنوان بی خطر برای استفاده های آرایشی طبقه بندی می شوند ، همچنین نشان داده می شود که آنها آلرژن هستند - اگر حساسیت به برخی از مواد خاص دارید ، این نکته را باید بخاطر بسپارید . ممکن است به عنوان مونو اتانول آمین (MEA) ، دی اتانولامین (DEA) یا تری اتانول آمین (TEA) ذکر شوند.

Oxybenzone

این برهم زننده غدد درون ریز را می توان در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست که حاوی ضد آفتاب هستند ، از جمله لوسیون ، بام لب، مواد پاک کننده، عطر و حتی محصولات کودک یافت."

Octinoxate

این ماده رایج در ضد آفتاب در اصل برای صخره های مرجانی مضر است، اما برای پوست حساس تا حدودی تحریک کننده است.

Homosalate

این ماده شیمیایی دیگری است که به طور معمول در ضد آفتاب ها به عنوان جاذب UV استفاده می شود." در حالی که مقررات در حال کاهش اوکتینوکسات و اکسی بنزون هستند ، هموسالات هنوز هم به طور معمول استفاده می شود.

Toluene

این ماده شیمیایی (که به نام بوتیله هیدروکسی سولوئن یا BHT نیز خوانده می شود) منع جدی دارد: این ماده با مسمومیت مغزی در ارتباط است و می تواند به ویژه در دوران بارداری خطرناک باشد. شما هنوز هم می توانید آن را لاک ناخن ، درمان ناخن و رنگ مو پیدا کنید.

Talc

پودر تالک (که اغلب به عنوان عامل هموارسازی در آرایش مواد معدنی استفاده می شود) به طور کلی بی خطر است ، ولی ممکن است آلوده به آزبست باشد ، که یک ماده سرطان زا و تحریک کننده بیماری های ریوی شناخته شده است.

PFAs and PFCs

یادتان هست بالاتر گفتم که اصطلاح "عطر" می تواند صدها ماده شیمیایی را در بر بگیرد؟ خوب ، PFA یک کلاس هزاران نفره است. اینها مواد شیمیایی فلوئوری هستند که در ضد آفتاب ها ، محصولات مو و کرم های اصلاح یافت می شوند.آنها با اثرات جدی سلامتی ، از جمله سرطان ، بیماری تیروئید و حتی کاهش اثر واکسن در ارتباط هستند. اگر معمولاً از ریمل مژه یا خط چشم ضد آب استفاده می کنید ، توجه داشته باشید: PFC در اینجا نقش اصلی را دارد ، زیرا دافع آب است.

Teflon

تفلون یکی از PFA های خاص است که به نام تجاری Polytetrafluoroethylene (PTFE) شناخته میشود و گاهی اوقات برای بهبود بافت به محصولات آرایشی اضافه می شود. اما مانند سایر PFA ها ، با اختلال در هورمون و مشکلات تولیدمثلی مرتبط است.

Resorcinol

این ماده رایج در رنگ مو و محصولات سفید کننده با تحریک پوست و اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن ارتباط دارد. در مطالعات حیوانی ، رزورسینول می تواند عملکرد طبیعی تیروئید را مختل کند.

Carbon black

کربن سیاه، این رنگدانه (که اغلب در ریمل و خط چشم وجود دارد) را به دلیل احتمال به سرطان در صورت استنشاق (نه کاربرد موضعی) ، شناسایی کرده اند.

Parabens

پارابن های بوتیل ، پروپیل و اتیل با اختلال در هورمون مرتبط هستند. پارابن ها احتمالاً شناخته شده ترین ماده ای هستند که باید از آنها اجتناب شود ، به دلیل یک مقاله تحقیقاتی 2004 که به نظر می رسد ردپای پارابن ها در نمونه های بافت سرطان پستان پیدا شده است. طبق مقررات اتحادیه اروپا و FDA ، پارابن ها به شکل فعلی به طور رسمی برای استفاده ایمن در نظر گرفته می شوند ، زیرا محصولات آرایشی فقط از غلظت بسیار کمی از این مواد در فرمول های خود استفاده می کنند (تا حدود 0.4 درصد ، اگرچه اندازه گیری ها برای هر پارابن متفاوت است). با این حال ، ما می گوییم بهتر هست از آن اجتناب کنید.

کلیک: 183 بار - بروزرسانی در پنج شنبه, 23 ارديبهشت 1400
سحر نیک سیرت

در زمینه مراقبت از پوست فعالیت می کنم و تلاشم برای فراهم کردن اطلاعاتی به روز در رابطه با مراقبت از پوست و مو میباشد.

  1. بهتر است نام و نظر خود را فارسی تایپ کنید ( برای انتشار سریع نظر یا افزودن فایل پیوست، باید وارد حساب کاربری خود شوید )
رتبه دهید:
پیوست (0 / 3)
انتشار موقعیت

دیدگاه (0)

0 از 5 براساس 0 رای
هنوز نظری ارسال نشده است

محصولات ویژه